New solenoid clattering on 304-1979 cj5 - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 10-03-2013, 09:38 AM Thread Starter
Tigerpaw
Registered User
1983 CJ8 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Louisiana
Posts: 227
New solenoid clattering on 304-1979 cj5

Installed new solenoid ground the base, did everything else I know to do except run a direct ground to the starter bolt and it is just clattering like the switch is not making contact inside. Is there a reason for this I'm missing?

Tigerpaw is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome