did i put the themostat in right? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-20-2002, 01:15 PM Thread Starter
onesojourner
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 101
did i put the themostat in right?



thats how i put it in. i forgot to take note on how the old one was in...

onesojourner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-20-2002, 01:59 PM
NC74CJ
Registered User
 
NC74CJ's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: North Carolina
Posts: 53
Sorry man, but thats upside down. Spring needs to be on bottom (thats where the hot water is to open it...) Good Luck

Bill

A stroke bolder, a pinch better.
NC74CJ is offline  
post #3 of 3 Old 10-20-2002, 09:58 PM Thread Starter
onesojourner
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 101
ok thanks i fixed it. it should be right now.
onesojourner is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome