Delilah - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-26-2012, 04:10 AM Thread Starter
Nefflaxr8
Registered User
1978 CJ5 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gilbert
Posts: 1
Delilah

Im restoring this old jeep, and im just about done, the only problem is that im not getting any spark. I've replaced the coil and ignition module, and its a new distributor and wires and sparkplugs. So it should be working but it just aint! any ideas?

Nefflaxr8 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-14-2012, 07:32 PM
motordude350
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Nefflaxr8
Im restoring this old jeep, and im just about done, the only problem is that im not getting any spark. I've replaced the coil and ignition module, and its a new distributor and wires and sparkplugs. So it should be working but it just aint! any ideas?
Tried the cap and rotor?
motordude350 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome