CJ7 Wiper Motor woes.... - Page 2 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep CJ Forum > CJ7 Wiper Motor woes....

We still have some great deals going on!Year End Clearance Sale! Save 20%Santa Kolak Announces: Kolak Exhaust 20% Off Sale!

Reply
Unread 09-18-2012, 08:05 PM   #16
DENVAR03
Registered User
1986 CJ7 
 
Join Date: Nov 2011
Location: BRICK, NEW JERSEY
Posts: 173
Hi
86 cj7,harness 4 wires,are from left to right,wht,blk,oran.,and grey.on motor plug,left to right,red,blue,green,and blk.are these in the right order????.my motor get's very hot,so i stopped!!!!

Thanks dennis

DENVAR03 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 09-20-2012, 04:04 PM   #17
DENVAR03
Registered User
1986 CJ7 
 
Join Date: Nov 2011
Location: BRICK, NEW JERSEY
Posts: 173
Installed a new wiper motor,and new switch,in my last posts,i had power everywhere,and motor got very hot!!.well after reading on forum,about aftermarket plugs,being wired wrong,i got a duzzy!!!!!!when i looked at my old plug.the complete plug,was wired backwards,where it snaps into harness,was upside down!!!.i am glad wiper turns,from having nothing,but i still have a problem!!it turns at one speed,with key on,and off!!!!!!!switch is doing nothing,no speeds,or no on and off.does anyone know what to do next????.i am getting close to solving this!!!!!!!,and closing up my dash,for good!!!!!

Thanks dennis
DENVAR03 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-08-2013, 04:14 PM   #18
SteveinaJeep
Registered User
1985 CJ7 
 
Join Date: Dec 2011
Location: Franklin, CT
Posts: 3
Same problem for me!

OMG! I've been struggling with this for 6 months! Reversed the 4 wires on the motor plug and I've got wipers! Bad news is my clip fell off the linkage after running for about 5 minutes. So off with the top and dashpad. But oh well, at least the wiring nightmare is over! Thanks so much for this post!
SteveinaJeep is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.