Any AV people? - Page 2 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 24 Old 12-13-2013, 07:06 PM Thread Starter
JeepComanche89
Registered User
1989 MJ Comanche 
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,101
Quote:
Originally Posted by chowner
Does this 32" dream of a Westinghouse TV have an optical output? I'm assuming the Cable box doesn't since it's non HD.

Does the Cable box have composite(rca) outputs?
Dunno going to check tommrrow. But what does the cable box matter, i thought the soundbar would just connect to the tv?
JeepComanche89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 24 Old 12-13-2013, 07:28 PM
PhilipJ
Registered User
 
PhilipJ's Avatar
1999 XJ Cherokee 
 
Join Date: Feb 2004
Location: PNW
Posts: 1,543
It can connect to either. Most cable boxes these days should have optical out though, even if it's just a standard-def tuner.
PhilipJ is offline  
post #18 of 24 Old 12-13-2013, 08:06 PM Thread Starter
JeepComanche89
Registered User
1989 MJ Comanche 
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,101
Quote:
Originally Posted by PhilipJ
It can connect to either. Most cable boxes these days should have optical out though, even if it's just a standard-def tuner.
Which is preferred? I will look tommorrow. Its a standard comcast box, just no hd
JeepComanche89 is offline  
post #19 of 24 Old 12-13-2013, 08:20 PM
PhilipJ
Registered User
 
PhilipJ's Avatar
1999 XJ Cherokee 
 
Join Date: Feb 2004
Location: PNW
Posts: 1,543
It doesn't matter really but probably the cable box, that way you can control everything with one remote (if they have a universal remote.) Pretty sure all of Comcast's standard boxes have optical except for the super tiny space saver one.
PhilipJ is offline  
post #20 of 24 Old 12-13-2013, 08:30 PM Thread Starter
JeepComanche89
Registered User
1989 MJ Comanche 
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,101
Yeah its not the little tiny box. Looks just like a hd one but black. Ive been reading that some soundbars are programmable to a remote, some come with their own. I would prefer to use the one comcast remote. But are you saying if i hook it up to the box than it will run off that remote no matter what?
JeepComanche89 is offline  
post #21 of 24 Old 12-13-2013, 08:35 PM
PhilipJ
Registered User
 
PhilipJ's Avatar
1999 XJ Cherokee 
 
Join Date: Feb 2004
Location: PNW
Posts: 1,543
Well the box has its own volume output level, so you should be able to control it that way. I only suggest that route because I'm not familiar enough with the TV to know if it can support external speakers directly and/or control the volume of them independently of its own speakers.
PhilipJ is offline  
post #22 of 24 Old 12-13-2013, 08:37 PM
chowner
Member
2014 WK 
 
Join Date: Jan 2006
Location: All over the great state of
Posts: 477
Quote:
Originally Posted by JeepComanche89 View Post
Dunno going to check tommrrow. But what does the cable box matter, i thought the soundbar would just connect to the tv?
Well if the TV doesn't have any sound output, you are going to have to get the audio into the sound bar somehow...............
chowner is offline  
post #23 of 24 Old 12-13-2013, 08:46 PM Thread Starter
JeepComanche89
Registered User
1989 MJ Comanche 
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,101
Quote:
Originally Posted by PhilipJ
Well the box has its own volume output level, so you should be able to control it that way. I only suggest that route because I'm not familiar enough with the TV to know if it can support external speakers directly and/or control the volume of them independently of its own speakers.
I gotcha makes sense. Im not sure myself but ill check tommorrow to see if it even has an output. The box sounds like the way to go though, because i would like to use only one remote.
JeepComanche89 is offline  
post #24 of 24 Old 12-17-2013, 09:47 AM Thread Starter
JeepComanche89
Registered User
1989 MJ Comanche 
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,101
Just found this today. I like it because it is only 27 inches and theres limited space. It has the external sub that can fit behind the tv out of view. It sounded nice in the store. What do you guys think? Should i be afraid of phillips? Target was swamped with people so i couldent get anyone to help me, and i had to go back to class. Im going back after this class though, really thinking of buying it. Should this be the same set up as the other lg one? Either rca plugs or an optical? I totally forgot to look at the tv yesterday, but from what i can tell from online it only has rca cables. I want to hook it up to use only the comcast remote as well.

http://m.target.com/p/philips-soundb...f/-/A-14491216
JeepComanche89 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome