WK "service 4wd system" - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WK Grand Cherokee & XK Commander Forum > WK "service 4wd system"

Zone Offroad Body and Suspension Lift Kits, Brackets, DiscBilstein Shock Upgrade Kits, Jeep JK TJ XJ Wranglers and CStainless Steel Door Hinge Pins

Reply
Unread 08-21-2014, 06:32 PM   #1
Johnoverland
Registered User
2007 WK 
 
Join Date: Aug 2014
Location: Manchester, England
Posts: 1
WK "service 4wd system"

Hello folks, new to the forum! ... I've just purchased a 2007 WK 3.0 CRD, 50 k on the clock, love the car but keep getting this message "service 4wd system". When I bought the car, it had this message coming up...the dealership put a new Transfer case position sensor on and it worked fine in 4low. A few weeks later the message comes up just when I try to apply 4low. Then it stays on throughout the trip. Can anyone help?

I today had the brake lights pack up blowing a fuse under the hood and the engine man light came on. My local garage plugged her In and reset her and nothing came up regarding the 4low problem...

Any help would be appreciated I just hope it's not a long list of things that could be wrong

Cheers!

Johnoverland is offline   Reply With Quote
Unread 08-21-2014, 07:30 PM   #2
fred99x
Registered User
2008 WK 
 
Join Date: Sep 2006
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Posts: 174
Read this thread. Should answer your question.

http://www.jeepforum.com/forum/f67/n...4-low-1561787/
fred99x is offline   Reply With Quote
Unread 08-22-2014, 01:20 PM   #3
ttusqrl
WK Supporter
2005 WK 
 
Join Date: Oct 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 418
Quote:
Originally Posted by fred99x
Read this thread. Should answer your question. http://www.jeepforum.com/forum/f67/n...4-low-1561787/
This could be your issue, or there could be other items. I know that my service 4wd message is up and I've never had the N23 done. I'll be checking hubs and speed sensors, front differential sensor, and other items to see what needs to be fixed.

Just want to make sure that others who read this don't think only N23 can cause the issue, even though it is a probably source.

Sent from my iPhone using JeepForum
__________________
2005 WK 5.7 ORT | Mod SL (OME struts & 990s) | JBA UCAs & Discos | Saguaro Front Bumper | Warn Zeon 10s | 265/70/17 BFG TA KO | AIRAID CAI | Gibson 3" Exhaust | DiabloSport Intune | JL Stealthbox
ttusqrl is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.