WK Heated Seats no Work - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WK Grand Cherokee & XK Commander Forum > WK Heated Seats no Work

UCF Black Friday SaleLOCKERS!!!! - ARB, Auburn, Detroit, Eaton, OX, Spartan, YuRIGID LED Light Blowout Sale - All Sizes, All Series, all

Reply
Unread 02-20-2008, 08:57 PM   #1
pkp190
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 155
WK Heated Seats no Work

Have an 06 WK and the heated seats have decided to stop working. I have checked the owners manual and do not see anywhere in the list of fuses in the cabin or under the hood that relate to heated seats. Can anyone please provide some guidance on fixing this problem. Thanks.

__________________
Jamie
_(O|||||||O)_
'06 WK
Help Fight MS
pkp190 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 02-21-2008, 01:24 AM   #2
merlinTec
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: England
Posts: 2,944
Hi
Need a bit more info does the switch light up? Is it both seats? There is no fuse but a circuit breaker number 2 for the seat module. Have had seat pads burn out but not both at the same time have also had the seat module come unplugged under the drivers seat because of the seat moving and pulling on the wiring.
Regards,
Merlin
__________________
UK Chrysler Jeep Master Tec.
merlinTec is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 02-21-2008, 09:02 AM   #3
pkp190
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 155
it is both seats that are not working, and the lights do not come on at all. Let me know if you need any more info.
__________________
Jamie
_(O|||||||O)_
'06 WK
Help Fight MS
pkp190 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 02-21-2008, 01:59 PM   #4
merlinTec
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: England
Posts: 2,944
Hi
Sounds like the module has come unplugged have you looked under your seat?
Regards,
Merlin
__________________
UK Chrysler Jeep Master Tec.
merlinTec is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 02-22-2008, 01:44 PM   #5
pkp190
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 155
i had looked under the drivers seat and there was one plug that was not plugged in, but i did not see any where for it to go. I have not looked under the passengers seat, will do so tonight.
__________________
Jamie
_(O|||||||O)_
'06 WK
Help Fight MS
pkp190 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 02-23-2008, 12:22 PM   #6
merlinTec
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: England
Posts: 2,944
Hi
Sorry yes it’s under the right seat and that is the drivers in the UK.
Regards,
Merlin
__________________
UK Chrysler Jeep Master Tec.
merlinTec is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.