WK AC problem - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-21-2013, 07:11 PM Thread Starter
RicN
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Aug 2013
Location: Livingston
Posts: 1
WK AC problem

Haven't seen one quite like this, but here goes:
When idling, the AC will cool to the appropriate temp; but when driving the AC will heat up to 80 degrees or so. Have had WK to 2 dealers and 1 independent shop. Dealers say all is working OK (Freon levels OK, comp OK, all OK with the world). Independent found the IR not responding in DAC unit ordered another and same problem. Seems the problem is in the software that controls the AC. Any others with this problem? Had system flashed by dealer, but still same problem.
Just got it back from dealer yesterday, said it was the compressor. New compressor installed and it only worked for about 2 hours, then same problem. Back in shop today.
Now it's the dryer that needed replacing. They did this 3 days ago and now exactly the same problem. Back in shop for the 3rd time.


Last edited by RicN; 09-30-2013 at 10:19 PM.
RicN is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome