Weird Intermittent Electrical Problem - 2010 WK - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-20-2017, 12:18 PM Thread Starter
dpappyp
Registered User
2010 WK 
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Weird Intermittent Electrical Problem - 2010 WK

This started happening intermittently about a week ago. About a week ago the front windows would not roll down, but the rear ones would. When I opened and closed the door then they worked again.

This happened twice, but then on Saturday things got weird. This front window issue happened again where only the rear windows responded, not the front ones and I also noticed the power locks for all doors didn't work. I put the car in park and opened the driver side door (car still running) and the radio shutoff, closed the door and it comes back on again. Also, when I opened the door the RPM needle started bouncing up and down between 0 and the actual idling rpm. The car was actually idling fine, but the needs was bouncing. I shut the car off and on again repeatedly for 10 minutes or so and the issues remained. And then everything started behaving normally again.

Battery is only a few months old.

Does anyone have any idea what the heck is going on?

Thanks

dpappyp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-21-2017, 09:14 AM
JeepCares
FCA Customer Care
 
JeepCares's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: MOPAR World Headquarters
Posts: 4,472
Quote:
Originally Posted by dpappyp View Post
This started happening intermittently about a week ago. About a week ago the front windows would not roll down, but the rear ones would. When I opened and closed the door then they worked again.

This happened twice, but then on Saturday things got weird. This front window issue happened again where only the rear windows responded, not the front ones and I also noticed the power locks for all doors didn't work. I put the car in park and opened the driver side door (car still running) and the radio shutoff, closed the door and it comes back on again. Also, when I opened the door the RPM needle started bouncing up and down between 0 and the actual idling rpm. The car was actually idling fine, but the needs was bouncing. I shut the car off and on again repeatedly for 10 minutes or so and the issues remained. And then everything started behaving normally again.

Battery is only a few months old.

Does anyone have any idea what the heck is going on?

Thanks
Hi dpappyp,

Sorry to hear about this! If you decide to visit your local dealership for further diagnosis I'd be happy to follow up with them for you if needed. Just PM our page with your VIN and let me know.

Andrea
Jeep Social Care Specialist
JeepCares is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome