stereo install problem - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-07-2013, 05:50 PM Thread Starter
TurboDiesel
Registered User
2008 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: langley
Posts: 2,270
stereo install problem

hey guys
2008 WK
BA speakers non nav

installing a double din and everything works except sound
using RP4-CH11 wiring harness which is supposed to work for a stock amp'd system

any thoughts?


2008 CRD // GDE Eco // DPF delete // 3" intercooler // OME HD // 265 dirtytracs etc.
TurboDiesel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-08-2013, 09:07 PM
justinmiller930
Registered User
2011 WK 
 
Join Date: May 2011
Location: Brookville
Posts: 294
When I purchased my replacement, I had to connect all of the wires for it.

If you purchased it from Crutchfield, they can walk you through which wires to connect. I had the same problem when I hooked mine up. I had no sound at all, but they walked me right through it. I don't remember which colors go with what colors.
justinmiller930 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome