The squeaking is killing me - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 Old 10-18-2013, 09:30 AM Thread Starter
fafafofi
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jun 2008
Location: Glenwood Springs
Posts: 216
The squeaking is killing me

Installed the lift and drove for a few hundred miles. Now there is a squeaking coming from the strut/spring assembly. Everything is torqued but when you shake it, it squeaks on both sides. It all seems to be seated properly. Help I'm going insane

fafafofi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 10-18-2013, 09:32 AM
Jeepforthewin
Registered User
2010 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2013
Location: Jacksonville
Posts: 2,134
Quote:
Originally Posted by fafafofi
Installed the lift and drove for a few hundred miles. Now there is a squeaking coming from the strut/spring assembly. Everything is torqued but when you shake it, it squeaks on both sides. It all seems to be seated properly. Help I'm going insane
Which lift?

2010 JKU - Stock for now
2005 WK - 6" lift, 35" BFG's, a lot more (SOLD)
Jeepforthewin is offline  
post #3 of 8 Old 10-18-2013, 09:51 AM Thread Starter
fafafofi
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jun 2008
Location: Glenwood Springs
Posts: 216
OME with bilsteins
fafafofi is offline  
post #4 of 8 Old 10-18-2013, 09:57 AM
paroxysym
Registered User
2007 WK 
 
Join Date: Jan 2005
Location: Baltimore
Posts: 4,689
somethings not torqued or seated properly... flex it out to seat everything and then see how it is. lol

2007.5 WK Laredo 4.7
OEM+
paroxysym is offline  
post #5 of 8 Old 10-18-2013, 01:16 PM
Unsp0kn
Registered User
2008 JK Wrangler 
 
Join Date: Aug 2013
Location: McCall
Posts: 33
Check the swaybar link ends. They were loose when I bought our Commander and it sounded horrible. Torqued them down, no more noise.

2008 Wrangler Unlimited X -3.8L V6 - 6spd - Spyder Rock Bumpers - K&N CAI - 285/70 BFG KM2s - BlackRock D Series 17" - Rigid Industries A-pillar Duallys
2007 Commander Overland - 5.7L HEMI - QDII - 4" SuperLift - 285/70 BFG KM2s - Pro Comp Series 5001 17" - PIAA Fogs
Unsp0kn is offline  
post #6 of 8 Old 02-01-2014, 09:39 AM Thread Starter
fafafofi
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jun 2008
Location: Glenwood Springs
Posts: 216
Still squeaking on both sides! I've unloaded some silicone spray around the springs and such but still not gone. Anyone else have an issue with this setup or have suggestions? Every bump adds a little more insanity to my drive
fafafofi is offline  
post #7 of 8 Old 02-01-2014, 11:01 AM
overland-wk
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Apr 2013
Location: Joliet
Posts: 213
When you installed the lift did you happen to remove the upper control arms? If so check to see if the upper control arm bolts are tight this can also cause squeaking it happend to me.

06 ROR lifted wk (mine)
07 RC lifted xk (wife's)
Youtube channel
Bumsmodified98xj
overland-wk is offline  
post #8 of 8 Old 02-01-2014, 11:10 AM Thread Starter
fafafofi
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jun 2008
Location: Glenwood Springs
Posts: 216
Cool thanks. Probably the only bolts I forgot to recheck.
fafafofi is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome