Service 4WD System - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WK Grand Cherokee & XK Commander Forum > Service 4WD System

Premium LED Lighting by VISION X, Proudly sold at ROCKRIDGFS: Wrangler RGB Multicolor Fog Light LEDs: Awesome EffectCess Recovery Gear Snatch Tow Strap OffRoad @ ROCKRIDGE4WD

Reply
Unread 02-11-2008, 06:38 PM   #1
Jojeep
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Toronto, Ontario Canada
Posts: 27
Service 4WD System

Hello all. My 'Info Center' lit up this afternoon with the Service 4WD System, after a 2 hour/70 mile an hour ride on the highway.

Here's the catch, my 06 WK, quadratech IIis only 20k miles old!

Suggestions/comments.

Thanks.

Jojeep is offline   Reply With Quote
Unread 02-11-2008, 07:59 PM   #2
PropDr
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jan 2008
Location: Eugene, OR
Posts: 96
Take it in, there is a software update for this problem.
__________________
06 WK 5.7, No Badges,Gibson CatBack, BWoody CAI, Eibach Springs & upper Ball Joints; F/R ADDCO Bars w/BWoody links; SRT8 Bilsteins; SRT8 Wheels w/ F: 275/50/20, R: 305/20/45 Tires; Passport SRX; 6 Bosch HID's; SRT8 Engine Covers w/ 5.7L badge: Kicker Sys.
PropDr is offline   Reply With Quote
Unread 02-11-2008, 08:30 PM   #3
KingPrat
Registered User
2001 WJ 
 
Join Date: Jan 2006
Location: Saugerties, NY
Posts: 1,305
Here's a link to the TSB. Print it out and bring it in with your Jeep.

http://www.wkjeeps.com/tsb/tsb_wk_2101406a.pdf

Pretty common, nothin to worry about.
__________________
New: Steel Blue 2001 Laredo 4.7, QD, Exhaust

Nokian Vatiiva tires: 235/65-17

Previous:1997 ZJ TSi 4.0. Some stuff added


Western New England College '08
Golden Bear Lacrosse #13
Week 11 USILA Rank: #15
2008: 16-5
NCAA Elite 8
TCCC Champions



Please read and share!!
KingPrat is offline   Reply With Quote
Unread 02-12-2008, 10:56 AM   #4
Jojeep
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Toronto, Ontario Canada
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by KingPrat View Post
Here's a link to the TSB. Print it out and bring it in with your Jeep.

http://www.wkjeeps.com/tsb/tsb_wk_2101406a.pdf

Pretty common, nothin to worry about.

Thanks to the both of you! I will do just that. It's the kind of thing you do worry about though when you've got the 3 year-old and wife in the car a couple of hours away from home!

Thanks again!

jojeep
Jojeep is offline   Reply With Quote
Unread 02-14-2008, 07:47 PM   #5
PipemanNYC
Registered User
2005  
 
Join Date: Feb 2008
Location: Staten Island N.Y.
Posts: 13
This happened to my 05 at 9000 miles.. brought to dealer went away until 25000 miles and came back .. they fixed the problem and hopefuly it wont come back again...
PipemanNYC is offline   Reply With Quote
Unread 02-14-2008, 08:10 PM   #6
richsei
Registered User
2008 JK Wrangler 
 
Join Date: Feb 2008
Location: Fairplay Colorado
Posts: 13
This just happened to me on my 05 I bought today and it only has 625 miles on it and I only put 25 of them on it today.....But it sounds like a quick fix.
richsei is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.