P0441 need some help!! - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 Old 12-24-2013, 03:56 PM Thread Starter
Dfoxx09
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Orlando
Posts: 22
P0441 need some help!!

Merry Christmas happy holidays everyone!

05 gc hemi stock

So I posted on my P0507 a few ago, I changed the throttle body and gasket all was good for 2 days. Engine light came on, but no p0507!! Very happy about that.

But

I got the code p0440 and p0441

My gas cap is brand new, I tightened up the TB and checked the air vacuum line and it looks good, there is some white residue on the back side of the hard pipe. Put it all back together made sure it was all on and secured.. Disconnected battery no codes as of yet. Also put some Vaseline on my caps seal just in case.

If the light comes back on, where should I start next?

Thanks,

Dave


Last edited by Dfoxx09; 12-25-2013 at 11:33 AM.
Dfoxx09 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 12-26-2013, 08:42 AM Thread Starter
Dfoxx09
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Orlando
Posts: 22
..
Dfoxx09 is offline  
post #3 of 7 Old 12-26-2013, 09:07 AM
Jeepforthewin
Registered User
2010 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2013
Location: Jacksonville
Posts: 2,134
Sometimes a battery disconect will solve the issue. Every now and then I will get a similair code or "CHECK GAS CAP" and after I disconnect the battery as is well and I wont see it happen again for another 6 months or more.

2010 JKU - Stock for now
2005 WK - 6" lift, 35" BFG's, a lot more (SOLD)
Jeepforthewin is offline  
post #4 of 7 Old 12-26-2013, 10:24 AM
JeepN4KC
Keep on Jeepin on........
 
JeepN4KC's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Blue Springs
Posts: 6,747
Just a thought, how about you wait to see if it throws the codes after resest. As of this post your thread is regarding a non-issue.

~Mike~

Build Thread WK
Other Build Thread XJ
September 2013/January 2015 COTM
JeepN4KC is online now  
post #5 of 7 Old 12-26-2013, 10:12 PM Thread Starter
Dfoxx09
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Orlando
Posts: 22
Ya It thru the codes again. Hmm:/
Dfoxx09 is offline  
post #6 of 7 Old 12-27-2013, 05:28 AM
tom19511
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sheffield Lake
Posts: 857
are you sure you didn't leave any hoses or wires off or loose?

Tom
tchristopher1@twc.com
2006 G.C.65th Anniv. Edition
2007 Liberty Sport 3.7
tom19511 is offline  
post #7 of 7 Old 12-28-2013, 09:57 AM Thread Starter
Dfoxx09
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Orlando
Posts: 22
Ya i took off the air intake and checked.. Can I use carb cleaner to check? I don't wanna throw anymore codes.
Dfoxx09 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome