No heat!! - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 Old 12-31-2013, 04:53 AM Thread Starter
94jeepman
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: rapid city
Posts: 778
No heat!!

I started my jeep this morning and everything was working fine I let it warm up a bit then went and started driving and not even 100 feet away my heaters blower stops working. And I'm pretty sure I smelt something burning

94jeepman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 12-31-2013, 06:59 AM
JeepN4KC
Keep on Jeepin on........
 
JeepN4KC's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Blue Springs
Posts: 6,784
The blower stopped working all together? Does it move air with a/c on?

Or is it not blowing hot air?

~Mike~

Build Thread WK
Other Build Thread XJ
September 2013/January 2015 COTM
JeepN4KC is online now  
post #3 of 7 Old 12-31-2013, 07:47 AM Thread Starter
94jeepman
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: rapid city
Posts: 778
Didn't try it on a/c
94jeepman is offline  
post #4 of 7 Old 12-31-2013, 08:40 AM
RUGLAYR
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 36
If you smelled burning I'm pretty sure it's the blower motor.
RUGLAYR is offline  
post #5 of 7 Old 12-31-2013, 11:25 AM Thread Starter
94jeepman
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: rapid city
Posts: 778
ok so I have had my jeep parked for a few hours just went to reprogram my remote start stuff and my blower was working
94jeepman is offline  
post #6 of 7 Old 12-31-2013, 11:34 AM
JeepN4KC
Keep on Jeepin on........
 
JeepN4KC's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Blue Springs
Posts: 6,784
So the blower IS working but you're not getting any heat?

Does the Jeep warm up to operating temp after start up and idle?

~Mike~

Build Thread WK
Other Build Thread XJ
September 2013/January 2015 COTM
JeepN4KC is online now  
post #7 of 7 Old 12-31-2013, 11:47 AM Thread Starter
94jeepman
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: rapid city
Posts: 778
Quote:
Originally Posted by JeepN4KC View Post
So the blower IS working but you're not getting any heat?

Does the Jeep warm up to operating temp after start up and idle?
earlier the blower quit working and now it is working
94jeepman is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome