No audio from Mygig - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-24-2015, 04:07 AM Thread Starter
rockrunner02
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: May 2007
Location: Hilliard
Posts: 152
No audio from Mygig

Been having some issues with my low speed RER mygig. One day I turned on the car, and there was no sound from the head unit. All other functions work just fine, but there is no audio. Checked all the connections, replaced some fuses (fuses under the dash), and still no luck.

The software version on the unit is 2.499, is 2.404 the most recent? I am at a loss as to what else to try.


99 wrangler with stuff: Sold
00 XJ- stock: Sold
98 wrangler: 4" lift 33's Dodge V8 swap: Sold
rockrunner02 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-26-2015, 02:17 PM Thread Starter
rockrunner02
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: May 2007
Location: Hilliard
Posts: 152
Anyone know how to verify that the BA amp is working? There is a slight ticking coming from all of the speakers.

99 wrangler with stuff: Sold
00 XJ- stock: Sold
98 wrangler: 4" lift 33's Dodge V8 swap: Sold
rockrunner02 is offline  
post #3 of 3 Old 08-28-2015, 06:59 AM Thread Starter
rockrunner02
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: May 2007
Location: Hilliard
Posts: 152
Looks like the amp is toast. Threw a meter on it, and it was still getting power to the unit itself.


So that being said, anyone have a BA amp the want to unload for cheap??

99 wrangler with stuff: Sold
00 XJ- stock: Sold
98 wrangler: 4" lift 33's Dodge V8 swap: Sold
rockrunner02 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome