post #1 of Old 01-03-2014, 10:09 AM Thread Starter
Mgk1987
Registered User
2005  
 
Join Date: Jan 2014
Location: Cherry
Posts: 1
New to forum and jeep. Need help please!

2005 grand cherokee leredo
Heat only blows through defrost and floor. I have checked everywhere for a vacuum leak with no luck. Even sprayed starting fluid on just about every vacuum line I knew of with no changes to motor while running.
Fan speed only works on high a lot of the time. As I turn fan from off to high,the door behind the glove box opens and closes like I'm guessing it should.
As I turn the temperature control, I can see a shaft rotating (operating the temp control door or something) behind the climate control unit in the dash. I could also hear what sounds like an electic actuator moving as I changed the vent selector behind the climate control in the dash, but nothing moves that I can see. Also, the backlight for the climate control unit is not working. Whä is goin on??
I am stumped. Any help would be appreciated.

Mgk1987 is offline  
Reply

Tags
blower , climate control , electrical , vent


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome