Interior Light Problem - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 10-06-2013, 07:40 PM Thread Starter
BlackedOutWK
Registered User
2007 WK 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Pittsburgh PA
Posts: 354
Interior Light Problem

I have an ongoing issue that I cannot figure out. My interior lights won't turn on when opening the doors, yet if I manually click them on (map and rear handle lights) they work fine. I ordered all new LED's because before this happened 2 bulbs were acting up. So i switched out all the bulbs with brand new ones, still no luck. I even tried the old stock bulbs, same deal. Another weird thing that happens, is when I turn on my headlights, the dash and radio lights dim down to almost nothing. Anyone ever have any of these issues or know what could be going on?

I also checked the fuses. I wasn't sure which one it was, so I checked all the 10a fuses and they were fine, but if someone has a pic of the exact location the interior light fuse is, I would appreciate it.


Rob | 2007 WK Laredo | Modified OME HD | 255/75 BFG MT's | Black Powder Coated Moabs | Lot's of other goodies...
BlackedOutWK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 10-06-2013, 07:51 PM
RUGLAYR
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 36
Did you check the dimmer for the gauge lights. If it's turned all the way down the interior lights won't work and the gauges will be very dim.
RUGLAYR is offline  
post #3 of 6 Old 10-06-2013, 07:52 PM
RUGLAYR
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 36
And the dimmer for those is on the same part as the headlight switch
RUGLAYR is offline  
post #4 of 6 Old 10-06-2013, 08:34 PM Thread Starter
BlackedOutWK
Registered User
2007 WK 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Pittsburgh PA
Posts: 354
i don't think i have a dimmer, but ill have to check. the dash lights arent dim unless i turn the headlights on.

Rob | 2007 WK Laredo | Modified OME HD | 255/75 BFG MT's | Black Powder Coated Moabs | Lot's of other goodies...
BlackedOutWK is offline  
post #5 of 6 Old 10-07-2013, 06:50 AM Thread Starter
BlackedOutWK
Registered User
2007 WK 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Pittsburgh PA
Posts: 354
that was it! thanks a ton ruglayr...never realized that dimmer was there. i had it at a shop getting body work done and they must have turned that switch off. glad it was something simple but now i feel like an idiot.

Rob | 2007 WK Laredo | Modified OME HD | 255/75 BFG MT's | Black Powder Coated Moabs | Lot's of other goodies...
BlackedOutWK is offline  
post #6 of 6 Old 10-07-2013, 02:52 PM
james_2k
Registered User
2003 WJ 
 
Join Date: Feb 2013
Location: Aberfoyle
Posts: 852
james_2k is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome