I need some help with my LED signals - Page 2 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 39 Old 08-06-2011, 06:59 AM
TurboDiesel
Registered User
2008 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: langley
Posts: 2,222
those look awesome! and bright as hell

have fun tryin to take a picture while it was blinking yellow?

TurboDiesel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 39 Old 08-06-2011, 07:01 AM
Budasac
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Nov 2010
Location: Woodbridge
Posts: 3,170
Looks great. I've been thinking about doing an LED conversion to all the exterior lamps. I like those turn signals alot. I feel the same way about the round headlights. Those may be the first ones I change.

First things first though. Gotta get my hands on some steel for the front hitch. Things have finally calmed down and I have some time. Just gotta find the material.
Budasac is offline  
post #18 of 39 Old 08-06-2011, 09:34 AM
smcginnis87
4X4WK
 
smcginnis87's Avatar
2007 WK 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Phoenix/Scottsdale
Posts: 1,396
Thats looks good man, I would love to do that but I don't trust my self with electricity....

2015 WK2
--4x4WK--
smcginnis87 is offline  
post #19 of 39 Old 08-06-2011, 10:25 AM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
Quote:
Originally Posted by TurboDiesel
those look awesome! and bright as hell

have fun tryin to take a picture while it was blinking yellow?
Lol! Ya I was using my phone so I just kept snapping pix and by the end I took 12 shots and two of them were amber! If I wasn't so lazy I would have grabbed the SLR and made quick work out of it.

They are definitely bright! They will have no problem blending into with the low beams.

See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
post #20 of 39 Old 08-06-2011, 12:27 PM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
I just realized the video linked to photobucket did not work. So here it is on YouTube:


See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
post #21 of 39 Old 08-06-2011, 12:32 PM
Acidcold
Registered User
2005 WK 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Houston, TX
Posts: 1,509
That's sexy Nath!
Acidcold is offline  
post #22 of 39 Old 08-06-2011, 05:20 PM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
Thanks bud! I agree!

See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
post #23 of 39 Old 08-06-2011, 05:24 PM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
Quote:
Originally Posted by smcginnis87
Thats looks good man, I would love to do that but I don't trust my self with electricity....
It really isn't hard at all. The most difficult part is getting the bulbs in and out of the socket. I don't have small nimble hands. Installing the resistor is super easy. I think you can do it just fine!

See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
post #24 of 39 Old 08-06-2011, 05:29 PM
TurboDiesel
Registered User
2008 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: langley
Posts: 2,222
yep not a long job at all, nice and easy...especially when u already know which wire is the "blinking" one
TurboDiesel is offline  
post #25 of 39 Old 08-19-2011, 12:27 PM
slvr05rubi
Registered User
2005 TJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2007
Location: Cincinnati
Posts: 30
Just for clarification: In your Youtube video, do you have your parking lights on? I was under the impression that if no running lights were on then the turn signal would blink only amber? Is that right? Also who was the seller on Ebay? Thanks

Never look like you're trying too hard!!
slvr05rubi is offline  
post #26 of 39 Old 08-19-2011, 02:15 PM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
Yes you are correct, the running lights were on. At the end of the vid I walked over to the other side where you can see it isn't blinking just steady white. The lights blink amber but when the blinker is not engaged they are white. If the running lights are off, they only blink amber.

I will try to post an eBay link...

http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...d=380355975353

See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
post #27 of 39 Old 08-19-2011, 02:28 PM
BonesWK
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Wilmington
Posts: 2,022
looks great dude

Ryan
2006 Black WK Limited 4.7 4x4 QD II SOLD

Current - 2008.5 Mazdaspeed 3

If you want to achieve greatness, stop asking for permission
BonesWK is offline  
post #28 of 39 Old 08-19-2011, 05:03 PM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
Thanks Bud! I love how they turned out.

See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
post #29 of 39 Old 04-18-2013, 11:06 AM
jeep_wk06
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Mar 2013
Location: Omaha
Posts: 18
Sorry to bug this old thread, but I am hoping someone can lend me some knowledge on this topic. I am trying to install the led bulbs in the front turn signal, and with the proper resistor installed on each side, I am having trouble getting them to work properly. The bulbs I purchased from Superbrightleds.com are CAN Bus bulbs, because that is what their site "recommended" The bulbs work as running light, but do not flash with the running light on. Their "technical assistance" is quite worthless. Do I need to return these and order just standard led bulbs?

I was hoping this would be an easy enough mod, but am getting quite frustrated with it! Any help is greatly appreciated!
jeep_wk06 is offline  
post #30 of 39 Old 04-18-2013, 11:43 AM Thread Starter
Omelet
Evil Overlord!
 
Omelet's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego, CA.
Posts: 5,363
Did you use a resistor? If not that is probably your problem.

See How It Was Made

HEMI Club Member #31 - - - JEEP Makes It, HEMI Shakes It!!!
Omelet is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome