post #1 of Old 08-31-2013, 01:47 AM Thread Starter
RJsWrath
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jun 2013
Location: Kenton
Posts: 2
HVAC Unit

05 G/C L. WK 4.7 W/ Climate Control,

Hey Guys/Gals, I have an Issue with the Hvac Blower Motor and not sure where to start,, The entire unit worked fine one day and Not the next, at first I thought the Resister might have died, but with more reading discovered that if it actually did, I would have had 12V going directly to the Blower from Battery as a permanent contact (ReRoute) on Full Fan , It does not work at all. No Blower. wired Blower to power output Exc. (Cig lighter and works for 10 min. and Blows the Fuse, 30 Amp) Wires gets very Hot. and have 10 Amp inline fuse in-line that has never Fried to the 30 Amp fuse box, What Am I missing ! any help would be Appreciated, as Starting with HVac Power module $120 alone not to mention an $ Entire Blower and/Or On Board A/C Control Unit (used $100) Not really looking to Invest Over $500 at a Dealership that may just be a Simple Home Fix Thanx Again. RJ

RJsWrath is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome