CRD starting problems - Page 3 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #31 of 31 Old 06-17-2013, 07:21 PM Thread Starter
TurboDiesel
Registered User
2008 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Location: langley
Posts: 2,270
so got a new glow plug relay from the stealership

installed in like 20 minutes lol
glow plug light goes off instantly now..

guess ill see in the morning
fingers crossed!!


2008 CRD // GDE Eco // DPF delete // 3" intercooler // OME HD // 265 dirtytracs etc.
TurboDiesel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome