Anybody else have this problem?!?!? - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WK Grand Cherokee & XK Commander Forum > Anybody else have this problem?!?!?

Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed LineSavvy Billet LED Tail LightsLight up the holidays with LED lights from JeepHut

Reply
Unread 12-03-2014, 07:25 AM   #1
bcoot
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jul 2014
Location: commerce, ga
Posts: 108
Anybody else have this problem?!?!?

sometime when i get in my jeep it starts no problem but everything all at once goes crazy. The wipers randomly come on and purge on the way up and it makes a weird clicking noise. All the light come on but flickr and everything just goes haywire. Then other times it won't start but does the same thing. My 4 lo also started saying to service wheel drive system and still doesn't work. Any thoughts?

bcoot is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 12-03-2014, 07:28 AM   #2
BoraBora
Senior Member
 
BoraBora's Avatar
2006 WK 
 
Join Date: Apr 2013
Location: McLean, VA
Posts: 704
Low batteries can do some crazy things. I remember when mine was on the way out I had all the lights flicker on and off really quickly like my Jeep was possessed.
__________________
06 WK ORT modded and stuff

Build Thread
BoraBora is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 12-03-2014, 03:49 PM   #3
bcoot
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Jul 2014
Location: commerce, ga
Posts: 108
Quote:
Originally Posted by BoraBora View Post
Low batteries can do some crazy things. I remember when mine was on the way out I had all the lights flicker on and off really quickly like my Jeep was possessed.
I had a new battery put in about a month ago. a durmast gold. Also i decided to go with the modified OME lift whats the difficulty of this install? i will start a build thread once i get back from this deployment. also is there a reason i get 11.3 miles to gallon or 196 miles to a full tank and only 14 on the highway after a 16 hr drive?
bcoot is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.