2008 grand cherokee 12volt+ ignition wire issues - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-01-2013, 07:50 PM Thread Starter
randygutch
Registered User
2008  
 
Join Date: Aug 2012
Location: bayonne
Posts: 7
2008 grand cherokee 12volt+ ignition wire issues

hey guys , i am having some trouble with the 12 vol ignition wiring for my alpine head unit i heard u have to route ur own to the fuse box but what fuse selection would b best to use to connect it through feedback plz thanks hope to hear good news...

randygutch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-01-2013, 07:51 PM
mattydipps
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Sep 2011
Location: west babylon
Posts: 1,512
i had to get a special wiring harness with my pioneer to convert to current .. it was plug and play

Sold-
mattydipps is offline  
post #3 of 3 Old 03-01-2013, 07:51 PM
mattydipps
Registered User
2006 WK 
 
Join Date: Sep 2011
Location: west babylon
Posts: 1,512
oh btw make sure you get a CAN BUS for the factory amp.. or else youll have no sound

Sold-
mattydipps is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome