06 commander trans problems - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-19-2013, 11:51 PM Thread Starter
madcommander
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ventura
Posts: 11
06 commander trans problems

Hi guys I hope this has not been covered or if it has could someone please send me the link.
I have an 06 Commander and the trans in the morning after start up and put into gear hesitates and won't shift into drive then it does. If you forget and try to take off nothing happens until it decides to go into gear then it hits hard.
I have taken it to the dealership and they said there was a bad valve in the filter causing the problems. They fixed it and NOPE still does it.
Went to another dealer and they said it was a bad valve body so they replaced it and once again NOPE started doing it again after a week.
Anyone know what this might be.
If I take it to the dealer one more time I have the perfect solution I'm going to become david copperfield and make it disapear in to thin air. Not sure how but I would really like to.


Last edited by madcommander; 05-21-2013 at 10:01 PM.
madcommander is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome