05 GC 5.7L Hemi fully loaded trans problem - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-20-2008, 10:37 AM Thread Starter
swilson439
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: New Jersey
Posts: 1
05 GC 5.7L Hemi fully loaded trans problem

Had my GC 2years 11months. Have 26,000 miles. Started hearing a different sound like an exhaust leak when I stepped on the gas. Then two weeks ago, I couldn't get the car in gear. No reverse, no drive...nothing. The car had to be towed to the dealer. Luckily it's still under warrenty. Unfortunately, they seem to be in no hurry to work on it. They seem to think a spring got loose and went through the drum??? Anyway, when I pick it up I'll let you all know what they actually found. I love this Jeep and baby it. Always service it at the right time. Has anyone had a problem like this? When I asked the dealer they said well...............not really. What does that imply?
26,000 miles and the transmission goes. Not good. And in my opinion this dealer is not rating high for service. I hear they make no money on cars under warrenty and that's why they took 4 days just to diagnose the problem.
Is this true with all dealers? Thanks for letting me vent.

swilson439 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Platinum Plugs were the problem 5.7L Hemi Stall. gsr181 WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 110 06-24-2014 11:00 AM
5.7 Overland Hemi Problem Or Not? JACKDOD WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 15 10-10-2009 09:33 PM
Hemi Problem Again Crookster777 WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 2 04-19-2008 12:51 PM
Hemi Problem and other stuff Crookster777 WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 0 12-23-2007 07:05 PM
Review: 2004 Grand Cherokee Columbia Edition (Fully Loaded) wino_ii ZJ Grand Cherokee Forum 19 04-04-2005 08:22 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome