New Member with a clutch question - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-19-2017, 01:58 PM Thread Starter
Garnet85cj
Registered User
1985 CJ7 
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
New Member with a clutch question

Hello fellow Jeepers. I just joined the forum and I have a question about my transmission/clutch. This may not be the correct way (am I in the right forum?) but I'm new, so bear with me.
I have an '85 Cj7, 258 with a T176 trans and DANA 300. When I start it, cold, and let it warm up and then drive off, 1st gear shudders. After about 5 - 10 minutes of driving, the shuddering goes away. Any clue as to what's going on? There's no vibration while driving, so I doubt it's my driveline U-joints.


Lead, follow or get out of the way.
Garnet85cj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-19-2017, 11:40 PM
phitmein
Web Wheeler
 
phitmein's Avatar
1995 ZJ 
 
Join Date: Feb 2009
Location: Columbia
Posts: 3,116
Below is the CJ section

http://www.jeepforum.com/forum/f8/
phitmein is offline  
post #3 of 3 Old 06-20-2017, 09:39 AM
1Aauto
Vendor
 
1Aauto's Avatar
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2009
Location: mass
Posts: 6,082
Welcome to the site it's great to have you here

Tony


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


SHOP HERE FOR AWESOME
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
1Aauto is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome