Fuel Gauge and Oil Pressure Gauge - Page 2 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 19 Old 03-29-2013, 10:15 AM Thread Starter
GuyPatterson
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Austin
Posts: 36
Quote:
Originally Posted by RockRollin View Post
Got to like some closure.
When I got my guage working agian I (with great confidence) let it get to 1/8 tank. Upon leaving the house for the five mile drive to the gas station, became aware that I had a 2-1/2mile driving distance at 1/8tank. Might want to find the true empty mark.
Even at fill up I only put in 16 gallons, so with mine, I don't belive the new pickup is reaching bottom
That's a really good point. I probably won't let it get past 1/4 of a tank; although I'm sure I'll get ballsy one day and see where the true empty mark is.

GuyPatterson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 Old 03-29-2013, 11:13 AM
timgr
Registered User
1975 CJ6 
 
Join Date: Dec 2012
Location: Medford
Posts: 473
Quote:
Originally Posted by GuyPatterson View Post
That's a really good point. I probably won't let it get past 1/4 of a tank; although I'm sure I'll get ballsy one day and see where the true empty mark is.
No problem. Carry your 1 gal Blitz can full of gas and run it out. Then you'll know. Pour a little gas down the carb to restart it.

Glad you fixed it.

1) '77 J10 LWB, 258/T15/D20/3.54 bone stock, low options (delete radio), PS, hubcaps. 2) '82 J20 360/T18/NP208/3.73, KOs, 7600 GVWR 3) '75 CJ-6, 304/T15, PS, BFG KM2s, soft top 4) '95 VW Golf Sport 2000cc 2D
timgr is offline  
post #18 of 19 Old 07-18-2013, 09:54 AM
mpatch
Registered User
1989 FSJ Wagoneer 
 
Join Date: Feb 2012
Location: Vancouver
Posts: 118
I am having the same issue with my Oil Pressure reading max on factory gauge when I am giving it gas and then droping down to middle or lower on gauge when at idle. I see that GuyPatterson fixed this problem. Does anyone know what he did or how to fix it?

Thanks,
mpatch is offline  
post #19 of 19 Old 07-18-2013, 10:12 AM
usererror
Registered User
1989 FSJ Wagoneer 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Petoskey
Posts: 144
My oil pressure gauge is also pegged at Max no matter what when the engine is running. Curious to know what the fix was for the original poster as well.
usererror is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome