post #1 of Old 03-23-2013, 05:53 PM Thread Starter
scrounge
Registered User
1978 FSJ Wagoneer 
 
Join Date: Jul 2009
Location: NJ
Posts: 21
Dana 20 stuck in 4hi

Ive got a Th400 and dana 20 in my 78 wagoneer and i havent been able to get it to move out of 4hi, its got the grease box with the U shift patern is there a common issue with these?

scrounge is offline  
post #2 of Old 03-24-2013, 07:51 AM
timgr
Registered User
1975 CJ6 
 
Join Date: Dec 2012
Location: Medford
Posts: 473
Worn out shifter is.

Take the shifter apart, clean and grease it, and it might work better.

Many abandon the U-shifter and go twin stick.

1) '77 J10 LWB, 258/T15/D20/3.54 bone stock, low options (delete radio), PS, hubcaps. 2) '82 J20 360/T18/NP208/3.73, KOs, 7600 GVWR 3) '75 CJ-6, 304/T15, PS, BFG KM2s, soft top 4) '95 VW Golf Sport 2000cc 2D
timgr is offline  
post #3 of Old 03-24-2013, 08:04 AM Thread Starter
scrounge
Registered User
1978 FSJ Wagoneer 
 
Join Date: Jul 2009
Location: NJ
Posts: 21
Ok that's what I was thinking it probably is, I'm planning on doing twin sticks at some point but I just wasn't sure if these cases had some sort of common issue with the shift rails seizing,it hasn't been driven really since I put it in there 2 years ago or so but it worked fine before that

1978 wagoneer,360/th400/D20,SOA/Shackle flip+6" springs,38.5 tsls,10bolt front/ford 9" geared 4.56 locked front&rear
scrounge is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome