I got a miss issue - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 09-24-2013, 07:27 PM Thread Starter
Crash7500
Registered User
1987 MJ Comanche 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Rural valley
Posts: 4
I got a miss issue

I have a miss issue. It is only once in awhile. I have changed the plugs wires cap and button and still does it. It does it when you first start it and take off then it smooths out and then it will miss like one time just every once in awhile some days more than others. It is a 2.5L. Anyone have any ideas. Thanks. Some one took the cat converter off it and the O2 sensor is just hanging under the truck, would that do it?

Crash7500 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 09-28-2013, 06:30 AM
cruiser54
Web Wheeler
 
cruiser54's Avatar
1990 MJ Comanche 
 
Join Date: Oct 2009
Location: Prescott
Posts: 11,157
Remove the braided ground strap from the firewall. Scrape the paint from under it and clean it's terminal. Reinstall tightly.

If you own a Renix Jeep, you'll want to check this out.

An index to over 30 write-ups can be found in the link below

www.cruiser54.com

My Jeep Technical Photos

http://www.cherokeeforum.com/g/album/1725214
cruiser54 is offline  
post #3 of 5 Old 12-29-2013, 02:58 PM Thread Starter
Crash7500
Registered User
1987 MJ Comanche 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Rural valley
Posts: 4
I did the ground wire deal, all intake bolts seem to be tight. Would you think it could be the coil
Crash7500 is offline  
post #4 of 5 Old 12-29-2013, 03:00 PM Thread Starter
Crash7500
Registered User
1987 MJ Comanche 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Rural valley
Posts: 4
When it does it. It seems to be like under a load right befor it will down shift and if you floor board it it picks right up and goes
Crash7500 is offline  
post #5 of 5 Old 12-29-2013, 03:00 PM
cruiser54
Web Wheeler
 
cruiser54's Avatar
1990 MJ Comanche 
 
Join Date: Oct 2009
Location: Prescott
Posts: 11,157
Quote:
Originally Posted by Crash7500 View Post
I did the ground wire deal, all intake bolts seem to be tight. Would you think it could be the coil
Click on my link below and do posts 1, 3, and 4.

If you own a Renix Jeep, you'll want to check this out.

An index to over 30 write-ups can be found in the link below

www.cruiser54.com

My Jeep Technical Photos

http://www.cherokeeforum.com/g/album/1725214
cruiser54 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome