Fuel Pump Dead? - Page 2 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Cherokee & Comanche Forums > MJ Comanche Technical Forum > Fuel Pump Dead?

FS: 2007-2013 Jeep Wrangler "HALO" Angel Eye KitFS: Wranger BRIGHT License Plate LED! Just $3! Great valueEngo winches available at www.rockridge4wd.com! Free shipp

Reply
Unread 08-07-2012, 04:56 PM   #16
DeejayZeejay
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Mar 2012
Location: Macomb, Michigan
Posts: 325
Well the jeep starts and drives. But when it gets hot, it has trouble starting... Im thinking temp sensor. CPS tested fine. But who knows with that. My temp gauge is messed up. Only goes to 100 after its been to operating temp.

__________________
Jeeps 4 Life!
DeejayZeejay is offline   Reply With Quote
Unread 08-07-2012, 09:18 PM   #17
DeejayZeejay
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Mar 2012
Location: Macomb, Michigan
Posts: 325
Well since cleaning a bunch of grounds and connections...the temp gauge reads correctly now. Replaced cap, rotor, plugs, starter relay, ballasr resistor, fuel pump and filter. Going to replace most the sensors little by little(with a 23yr old mj, its gonna need some tlc). Any ideas why when it gets to operating temp...shut off and come back to a crank/no start condition? Trying to get dd reliability with it. What sensors would you knock out first? Thanks for any input.

Forgot to mention.... The ballast resistor did not quiet fuel pump down. It has a loud hum. Faulty part maybe? I read 13 volts on both sides of the resistor...
__________________
Jeeps 4 Life!
DeejayZeejay is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.