Hi Guys - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > General Technical Discussions > Cheap Tricks & Fixes > Hi Guys

Engo LED Flush Mount Lights *PAIR* Flood or Spot 1,600 LumYukon Ultimate 35 axle kit for c/clip axles with Yukon ZipRockridge 4WD IS Taking Zone Offroad Suspension Lift Kits

Reply
Unread 09-20-2013, 07:35 PM   #1
tpellom
Registered User
1995  
 
Join Date: Sep 2013
Location: Kingston, TN
Posts: 26
Hi Guys

I just recently bought a 1995 Jeep Grand Cherokee Laredo and I'm having a few problems. First off, when I bought it the tires were bad. (Two different sizes, and just awful tread.) So I replaced those immediately. I took it on the interstate for the first time today and it was great! No problems all the way to my destination. Well, I parked it for about an hour and started it up, started driving, and it got the dangerous "death wobble". There had been a light screeching sound while driving since I bought it, but it was so light that I thought I could wait until I got a little more money before I got it checked out. (Maybe a big mistake.)

Anyway, I'm 19 and this is my first car. I don't know much about fixing anything and I was hoping maybe some of you experts could help me out.

Thanks in advance for any and all replies!

tpellom is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 09-22-2013, 07:29 PM   #2
Leffnasty
Registered User
2004 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2013
Location: AUBURN, ALABAMA
Posts: 294
Welcome to the forums.

Firstly I would suggest that you post this in a different forum the the cheap tricks and fixes. It probably belongs in the XJ Cherokee technical forum here: http://www.jeepforum.com/forum/f11/ There will be more people there that can help you.

Also fill out your profile information so that people can know what they are dealing with. I wish I could help you more with the specifics of your problem but I don't have enough experience or knowledge. Good luck though
Leffnasty is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.