post #1 of Old 11-25-2012, 07:51 PM Thread Starter
lukeverkroost
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 9
HELP BADLY needed 97 xj limited electric fan

IVe owned my jeep for a couple of years now and I keep getting this problem where my electric radiator fan stops working and when the jeep starts it splutters on low revs for a sec then the revs rise up for a sec then drops back down and idles normaly! I don't know how the two problems are connected but they are because last time it happened I replaced the ecu and bothe problems went away that was about 10 months ago, now it's back again, it's starts funny n the fan isn't working! The big fuse clicks when I connect it but I have noticed that there isn't any power to the fan at the plug above the radiator! Could it be from a bad ecu? Also when my fan is going it's runs as soon as the motor is started and doesn't stop until the engine is stopped regardless if the engine is hot or cold! PLEASE help!!! Any info i would be greatfull, cheers from Australia

lukeverkroost is offline  
post #2 of Old 11-26-2012, 02:29 PM
rjbruzan
Moderator
2004 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2008
Location: Lake in the Hills
Posts: 2,496
When its warmed up or A/C is on see if the wires have power to the fan relay. Might be two seperate problems.

Of all the things Ive lost
The one I miss most is my mind

Its like a fart in a windstorm
It smells good but thats about it

Registered Six Offender
Home of the Buzzin Half Dozen
rjbruzan is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome