Poly Cage Notched Incorrectly? - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > General Technical Discussions > Advanced Jeep Tech > Poly Cage Notched Incorrectly?

ROCKRIDGE4WD Introduces a NEW Jeep Wrangler JK *led* tail Ruffstuff XJ Unirail Channel Reinforcement....Rugged Ridge Modular XHD Snorkel Now for both 3.8L and 3.6

Reply
Unread 03-14-2013, 11:33 PM   #1
ItsJustD
Registered User
1998 TJ Wrangler 
 
Join Date: Feb 2011
Location: San Bernardino, California
Posts: 506
Poly Cage Notched Incorrectly?

I had ordered my Poly Cage a few weeks ago, finally no more rain so I started on the install about two days ago taking my time. Everything stripped out of the TJ and started to mock up the rear cage add on, there are huge gaps in the tube that adds onto the stock cage. I'm not sure if it wasn't notched correctly or if I don't have it in quite right, there is about a half inch gap.

Dunno if this is the correct area to post this.

p.s. The tube is tacked into place













ItsJustD is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-15-2013, 12:01 AM   #2
fratis
......
 
fratis's Avatar
1991 YJ Wrangler 
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hale'iwa, Hawai'i
Posts: 4,914
looks like you could move the rear spreader bar up a bit. did you see if it fit better up-side-down from its present orientation? having to massage the notches a bit would be a standard thing and woulndt constitute a faulty product in this case. every cage is going to weld out a bit different due to the heat involved. dont tack it on if there is a big gap. ratchet straps will help line things up as well.
__________________
-insert meaningless out-of-place political diatribe-
fratis is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-15-2013, 12:56 AM   #3
ItsJustD
Registered User
1998 TJ Wrangler 
 
Join Date: Feb 2011
Location: San Bernardino, California
Posts: 506
I think I found the issue, I'll post more on it later on
ItsJustD is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.