wiring guru's, need your help - Page 4 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #46 of 49 Old 05-24-2013, 11:17 PM
bradywgn71
Web Wheeler
 
bradywgn71's Avatar
2002 WJ 
 
Join Date: Apr 2011
Location: Tucson
Posts: 1,163
Check inside the rubber door boots for broken/shorted wiring. That can cause interior lighting problems and possibly keep the BCM awake.


2002 WJ Overland - 4.7HO - 231tc - 6" Clayton - 285/75-16 Cooper STT - ProComp 5129 wheels - Kevin's Offroad Belly Skid and Rock Sliders - JKS Track Bar and Disconnects - ProtoFab bumpers
bradywgn71 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #47 of 49 Old 05-25-2013, 02:05 PM Thread Starter
curt93t/t
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 120
Yeah, pulled the boot back and didn't notice any broken wires. If there were wouldn't there be something on the door that didn't work ie. window, locks...?
curt93t/t is offline  
post #48 of 49 Old 05-28-2013, 03:54 PM
michiganmaveric
Got Beer?
 
michiganmaveric's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Aug 2004
Location: Southeast Michigan
Posts: 2,807
Any update on this??????

Previous Jeeps: 84 CJ7 (A True Jeep), 2000 XJ (163,000 Miles/Totaled (Pictures of wrecked Jeep in gallery)), 2004 WJ (parting out die to major electrical issues)

If you don't have time to do it right the first time, how do you have time to do it over.

Lifetime member #13

www.militaryjeepers.com lifetime member/airforce26yrs

2011 Tango/Mango JKU
michiganmaveric is offline  
post #49 of 49 Old 06-03-2013, 08:35 AM Thread Starter
curt93t/t
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 120
After disconnecting the BCM and hooking it back up the drain went away. I was on vacation and didn't want the car sitting and the battery draining, so now that I'm back I'm going to have it sit for a couple of days and see how things go. I do know that the one blend door motor was non-stop opening and closing with the AZC turned off. I turned off the car and went into Walmart and when I got back the lever was not in the same spot. That and a couple of times when the car was off the blower motor was still on.
I did the check the AZC for codes and before it did show a fault, now it shows 0. There is no 0, 00 means no faults. So, with that said, I wonder if the AZC control is bad.
curt93t/t is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome