Turn signals don't work but hazards do - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WJ Grand Cherokee Forum > Turn signals don't work but hazards do

FS: Jeep Fog Light LED Bulbs! Several Brightness Options! Stainless Steel Door Hinge PinsPoly Door Hinge Bushings

Reply
Unread 07-29-2014, 04:11 PM   #1
Spyder328
Registered User
2000 WJ 
 
Join Date: Jun 2014
Location: , Pennsylvania
Posts: 49
Turn signals don't work but hazards do

Ok so I have been searching this for hours and I am seeing conflicting answers. My turn signals stopped working, the blinker lights on the dash aren't lighting, and the turn signal "clicking" isn't there. My hazards do work, the blinker lights on the dash work with the hazards, and the "clicking" is there when the hazards are on. All my lights work and my AC/heater are working. Everything works except the turn signals. I pulled the flasher relay out and I can't find any cracks in the solder joints, even with a magnifying glass. When I have the flasher relay out the hazards do not work, but when I put the relay back in the hazards work again. The fuse is good as well. I don't know what to do now....

__________________
2000 WJ Laredo, 255/70/16, 2.5" front and 2" rear BB
Spyder328 is offline   Reply With Quote
Unread 07-29-2014, 06:28 PM   #2
narnwv
Moderator
 
narnwv's Avatar
2000 WJ 
 
Join Date: Sep 2009
Location: Cross Lanes, WV
Posts: 6,222
It's the flasher relay.

Yes, I read your whole post. Trust me, it's the flasher relay.
__________________
~Aaron

narnwv is offline   Reply With Quote
Unread 07-29-2014, 07:23 PM   #3
Spyder328
Registered User
2000 WJ 
 
Join Date: Jun 2014
Location: , Pennsylvania
Posts: 49
I ended up taking a soldering iron and re-soldered all of the connections on the flasher relay and its now working. Should have done that before I posted Thanks for the reply tho
__________________
2000 WJ Laredo, 255/70/16, 2.5" front and 2" rear BB
Spyder328 is offline   Reply With Quote
Unread 09-01-2014, 07:20 PM   #4
rjbdaddy
Registered User
1998  
 
Join Date: Sep 2014
Location: CAlgary, Alberta
Posts: 11
Signal & Hazards not working

Sorry I am having trouble posting a new thread...changed grill assembly on 1998 Grand Cherokee Laredo and have headlights and running lights but no signal lights...had right originally then neither.

Check fuse, and changed flasher...

Any ideas for a mechanic wannabe?
rjbdaddy is offline   Reply With Quote
Unread 09-01-2014, 07:43 PM   #5
rdkendrick
Registered User
2003 WJ 
 
Join Date: Jan 2013
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 3,117
Quote:
Originally Posted by rjbdaddy View Post
Sorry I am having trouble posting a new thread...changed grill assembly on 1998 Grand Cherokee Laredo and have headlights and running lights but no signal lights...had right originally then neither. Check fuse, and changed flasher... Any ideas for a mechanic wannabe?
Yes. Ask the ZJ guys.

Sent from my iPad using Electrons
rdkendrick is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.