post #16 of Old 08-28-2014, 12:21 PM
mrese
Registered User
 
mrese's Avatar
1999 WJ 
 
Join Date: Oct 2005
Location: Clarksville, TN & St Louis, MO
Posts: 435
Well I have 310K on my '99 4.7 all axles and tranny still intact no major repairs, and to be honest I suck at doing maint on time. and now my son has it at college and well, yea
and Mileage 20 in the summer with the lift 18 in the winter, it hated winter blend. before the lift 22-23 on the highway loaded


Mark
Amsoil Dealer
http://www.amsoil.com/index.aspx?zo=1848854
'99 WJ Limited 4.7 K&N Filter CB 3" IRO
302, 000 miles
mrese is offline  
post #17 of Old 08-30-2014, 11:44 PM Thread Starter
lukewolpert
Registered User
2002 WJ 
 
Join Date: Aug 2014
Location: Roanoke
Posts: 8
Thanks for the help guys. I ended up going with a 2000 xj. 180k miles and its in great shape.
lukewolpert is offline  
post #18 of Old 09-01-2014, 11:17 AM
andrewx12
Registered User
2000 WJ 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cleveland
Posts: 232
Good luck.

As I said I would drive it around for a while and fix anything that may turn out to be wrong with it before doing any costly upgrades.

Current repairs needed:
Rear whistle noise, only when road is wet
Sway bar, and link bushings
andrewx12 is offline  
post #19 of Old 09-01-2014, 06:02 PM Thread Starter
lukewolpert
Registered User
2002 WJ 
 
Join Date: Aug 2014
Location: Roanoke
Posts: 8
The power windows and locks were buggy when I bought, now 2 days later the A/C is no longer cold. I'm hoping these are just common old XJ problems that I should have been expecting..
lukewolpert is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome