Starting issues!!! - Page 2 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WJ Grand Cherokee Forum > Starting issues!!!

USA Standard Chromoly Front Axle Shaft Kits with Dana 30 4TJ 5.25" Speaker Adapters - NalinMFGStainless Steel Door Hinge Pins

Reply
Unread 05-06-2012, 06:37 PM   #16
thrills
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 24
I had this problem with my 02 4.7.. Changed the fuel pump, no dice. Turned out to be a faulty injector. Not sure if it was leaky or clogged, but the dealer replaced 3 of them and all was good after.

thrills is offline   Reply With Quote
Unread 05-07-2012, 02:23 AM   #17
TeeJay00
Registered User
2000 TJ Wrangler 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kuwait
Posts: 1,545
I don't think that's my case. I must have a leak in the fuel pressure system. But can't figure out where?
__________________
[B]-2000 Jeep Wrangler TJ Sahara - [COLOR="Navy"]4" lift and 33's[/COLOR]- Built Not Bought
-2003 Jeep Liberty KJ Limited - [COLOR="navy"]Stock[/COLOR]
-2004 Jeep Grand Cherokee WG Limited - [COLOR="navy"]Stock[/COLOR][/B]
TeeJay00 is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.