Please tell me its not the tranny... - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-12-2013, 06:49 PM Thread Starter
braddf
Registered User
2001 WJ 
 
Join Date: Aug 2012
Location: clinton
Posts: 854
Please tell me its not the tranny...

On the way home today, i noticed when upshifting from 2-3 and 3-4 (havent tried 4-5) it sounds like metal is scraping and then it stops and shifts. I have the 4.0, stock, with only 97,XXX on it. It is an 01.


Build thread: http://bit.ly/1puFzZm
Stock rims for sale: http://bit.ly/1kMw7k5
braddf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-12-2013, 07:01 PM
99WJ539918
Registered User
1999 WJ 
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,937
Did you check the fluid? If there is a noise as you described and it only happens while going in or out of a gear then most likely is a trans issue.
99WJ539918 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome