Please help - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 09-26-2013, 03:27 PM Thread Starter
xj_96_FP
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Nov 2007
Location: TOMS RIVER
Posts: 430
Please help

My parents have 2001 grand and yesterday my dad backs down the drive way heard some sort if grinding noise when he steps on the brake, then when it goes into drive but non of the lights or blinkers or radio worked, if you put it in park it makes another grinding noise. The lights do come back on in park. They go off when it's put in gear.
Any suggestions?

xj_96_FP is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 09-26-2013, 05:41 PM
wickedwj99
Registered User
1999 WJ 
 
Join Date: Oct 2012
Location: mililani
Posts: 85
What is the spec on the grand engine trans model? How's the fluid levels in the trans was the parking brake off

I have also heard those stick on chrome vents from Walmart add like 75+ HP..
wickedwj99 is offline  
post #3 of 6 Old 09-26-2013, 06:10 PM
tim0
Registered User
2002 WJ 
 
Join Date: Sep 2012
Location: Kansas City
Posts: 216
Check all your battery and ground cables at the battery, engine, body and starter to insure you dont have a lose connection.

Bad connections can cause all kinds of electronic issues, even cause the electronic transmission to go in 2 gears at once.
tim0 is offline  
post #4 of 6 Old 09-26-2013, 06:17 PM Thread Starter
xj_96_FP
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Nov 2007
Location: TOMS RIVER
Posts: 430
It's a straight 6 I'm not sure the trans, is a lareado
xj_96_FP is offline  
post #5 of 6 Old 09-27-2013, 01:28 PM Thread Starter
xj_96_FP
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Nov 2007
Location: TOMS RIVER
Posts: 430
How many grounds are there? Block and battery...
xj_96_FP is offline  
post #6 of 6 Old 09-30-2013, 09:13 PM Thread Starter
xj_96_FP
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Nov 2007
Location: TOMS RIVER
Posts: 430
Ok so I resolved the issue, it was the starter shorting out, replaced it and works perfectly
xj_96_FP is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome