oil pressure sending unit, what were your symptoms? - Page 4 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WJ Grand Cherokee Forum > oil pressure sending unit, what were your symptoms?

Dan's Old as Dirt Birthday Sale!Premium LED Lighting by VISION X, Proudly sold at ROCKRIDGGEARSHADE Pocket Tops in stock and available at ROCKRIDGE

Reply
Unread 06-10-2014, 08:31 AM   #46
ndenn002
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Location: chesapeake, va
Posts: 12
my gauge was fine when I first started my car but after about 4 or 5 min of driving it would go to 0 and the check gauges light would come on. I checked my unit and it was leaking out of the top and onto the crank sensor cable so by default I had to replace that as well.

ndenn002 is offline   Reply With Quote
Unread 06-10-2014, 08:32 AM   #47
ndenn002
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Location: chesapeake, va
Posts: 12
I got mine at autozone for 18 dollars or so I think been fine for a few months now
ndenn002 is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.