No start after replacing crankshaft position sensor - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WJ Grand Cherokee Forum > No start after replacing crankshaft position sensor

Labor Day Sale!Clayton Off Road - last day of the Labor Day special!FS: Wrangler RGB Multicolor Fog Light LEDs: Awesome Effect

Reply
Unread 08-05-2011, 08:40 AM   #1
jsmack75
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: chicago, il
Posts: 9
No start after replacing crankshaft position sensor

I have a 99 jeep grand cherokee laredo 4.0. It was stalling sometimes at stoplights for 2 weeks and one day it ran like crap and and kept wanting to stall. It finally gave me the error code for crankshaft position sensor so I drove the truck into the garage and changed the part. Problem is now it won't stay running unless I keep my foot on the gas. I tried letting it run for 10 min and left the battery disconnected for 30 minutes but nothing! So frustrating! Anyone have a clue?

jsmack75 is offline   Reply With Quote
Unread 08-06-2011, 07:40 AM   #2
jsmack75
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: chicago, il
Posts: 9
got it..turned out to be idle air control valve that i had replaced only 2 wks prior. was stuck in closed position.
jsmack75 is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.