post #1 of Old 03-16-2010, 02:10 PM Thread Starter
PsyJeep
Registered User
1999 WJ 
 
Join Date: Mar 2010
Location: Southern Maine
Posts: 4
No speedo or tach after brake job?

Hey guys I did a front brake job with my buddys the other day on my 99' JGC Limited with a 4.7 in it. We finished up and I fired it up and I have no speedo or tach. No sensors were bumped that im aware of.

Any idea what this could be?

PsyJeep is offline  
post #2 of Old 03-17-2010, 09:31 AM
ratmonkey
R.I.P.
 
ratmonkey's Avatar
1997 ZJ 
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,793
well the tach is odd but the speedo gets info from the abs computer.

'97 zj 5.2, some stuff, some other suff, and some things that even work sometimes.

ratmonkey is offline  
post #3 of Old 03-17-2010, 12:13 PM
TrevorJeepin
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Mar 2010
Location: Brighton,Michigan
Posts: 94
you damaged abs senosrs check the wire
TrevorJeepin is offline  
post #4 of Old 03-22-2010, 10:41 AM Thread Starter
PsyJeep
Registered User
1999 WJ 
 
Join Date: Mar 2010
Location: Southern Maine
Posts: 4
Where is the wire located?

1999 WJ Limited 4.7 Quadradrive
A few goodies
PsyJeep is offline  
post #5 of Old 03-22-2010, 01:26 PM
TrevorJeepin
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Mar 2010
Location: Brighton,Michigan
Posts: 94
its located on the back of the front steering knuckle next to the hub assembly bolts. the wire runs under the upper ball joints then attaches to the frame where the brake lines attach check this stretch of cable for nics cuts and what ever else you might see on both sides of the jeep
TrevorJeepin is offline  
post #6 of Old 03-22-2010, 01:28 PM
TrevorJeepin
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Mar 2010
Location: Brighton,Michigan
Posts: 94
also try resetting your computer (take the negative off the battery for 15 minutes)
TrevorJeepin is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Lost speedo/tach madrabbitt ZJ Grand Cherokee Forum 5 02-28-2010 05:38 PM
speedo and tach stoped working raygoodson2006 ZJ Grand Cherokee Forum 2 12-07-2008 08:56 AM
speedo and tach quit 2000stocker ZJ Grand Cherokee Forum 10 12-02-2008 06:32 PM
Speedo and Tach not working jnkarrik ZJ Grand Cherokee Forum 1 03-16-2006 08:13 PM
Speedo and tach sleeping jmanimal ZJ Grand Cherokee Forum 2 04-04-2004 09:36 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome