no spark at #7 - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-02-2014, 12:34 AM Thread Starter
aussie99gc
Registered User
1999 WJ 
 
Join Date: Sep 2014
Location: sydney
Posts: 1
Unhappy no spark at #7

Hi boys, Gotta 99 wj gc has a miss, did the plugs all came out nice except for 7 which was black and had no sign of wear at all, so new plugs same. Miss, swapped out ,7 coil pack for 1 same miss , pulled power from 1 made worse same 3 5 and no worse on 7 where do i go from here ??

ok just got multimeter and confirmed there is no power going to coil #7 - where does this power come from pcm thru relays does any one know where i can find a diagram


Last edited by aussie99gc; 09-02-2014 at 01:39 AM.
aussie99gc is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome