post #1 of Old 03-08-2013, 01:19 PM Thread Starter
Rasta-Raider
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: Mar 2013
Location: Providence
Posts: 13
How do I know if my Jeep has Quadra-trac?

Hi all first time poster.I'm a newb with the jeep I have a 04 gc freedom edition all stock.I was reading the 4wd manual (rtfm lol) and correct me if im wrong. my shifter has 2wd,4w part time,4w full time,N and 4wlo.@the bottom it says selec-trac so i definetly dont have a quadra-trac right?sorry if this is a stupid question.I'm gonna go play in the snow with my jeep

Rasta-Raider is offline  
post #2 of Old 03-08-2013, 01:27 PM
ChrisHager
Banned
 
ChrisHager's Avatar
2004 WJ 
 
Join Date: Jan 2011
Location: Springfield
Posts: 8,077
You have Selec-Trac...

~Chris
His: 2004 WJ - OME HD 'Kolak' Lift - Build Thread
His: 1979 J-10 - 3" on 33s - Build Thread
His: 2009 Expedition
Hers: 2000 TJ
Hers: 2010 Jetta

ChrisHager's 'Grilled' Thread

Quote:
Originally Posted by Matt
"You can't recycle tartar sauce."
ChrisHager is offline  
post #3 of Old 03-08-2013, 01:30 PM
swoermck
Registered User
2000 WJ 
 
Join Date: May 2012
Location: Brugg
Posts: 62
Hi,

you're correct, here you can check what "selec-trac" means:

http://www.wjjeeps.com/tcases.htm#SELEC

(scroll to the top to see the various options the WJ had)
swoermck is offline  
post #4 of Old 03-08-2013, 04:10 PM Thread Starter
Rasta-Raider
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: Mar 2013
Location: Providence
Posts: 13
Thanks guys
Rasta-Raider is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome