post #31 of Old 09-15-2013, 07:07 PM
WJChris01
Registered User
2001 WJ 
 
Join Date: Aug 2013
Location: Grand Prairie
Posts: 88
Quote:
Originally Posted by WJ2000 View Post
So how did you set this up, Please read my last post ''
Thanks Man ''
He didn't have the hydraulic fan, he had the mechanical fan that is belt driven off the water pump pulley.


- 2001 WJ Laredo
4.0, d30/d35(for now) and 242
3" OME lift with JK Rubicon Moabs and 255/75/17 BFG MT's

- 1998 XJ Sport
Bone stock for now......
WJChris01 is offline  
post #32 of Old 09-15-2013, 07:15 PM
narnwv
Moderator
 
narnwv's Avatar
2000 WJ 
 
Join Date: Sep 2009
Location: Cross Lanes
Posts: 6,414
Correct. My 2000 had an electric fan and the mechanical fan from the factory. The hydraulic fan didn't come out until 01.

Details are in my build thread, although there have been some changes since.

Those with the hydraulic fan: you will get a CEL if you remove it. It's the best setup for cooling, so fix it if it's broken.

Typing on phones sucks.
narnwv is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome