AZC display issue - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-08-2013, 04:33 PM Thread Starter
naotyl04
Registered User
1999 WJ 
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego
Posts: 27
Wj AZC display issue

I have been researching on this issue for a while now but I haven't found anyone have the similar issue.

AZC display illuminate very weak sometime. it is like not enough power. I always set AC on and air flow to the body. When it happens the air flow is acting weird sometime in hot day it blows hot air and sometime it blows to the feet or to windshield. Then after a while driving the display illuminate much stronger then the cold air blow out to the body.

when the display is dim, I go to diagnostic mode it displays too. Sometime I cant even the digits display.

is there anyone have the same issue? if you do, how you fix it?

many thanks

naotyl04 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome