Alternator question -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-17-2013, 09:19 AM Thread Starter
Registered User
2003 WJ 
Join Date: Aug 2008
Posts: 175
Alternator question

I put in a brand new Optima Yellow top and I hooked up my OBD and torque application last night. While driving my voltage was between 12.4-12.8 volts the whole way home, with lights on etc. This morning on way to work it ran 13.0-13.4. Is this acceptable, or is my alternator not doing it job completely???


03 limited 4.7 H.0., Superchips, TM wire snip mod, K&N drop in with custom intake box. 265/70/17 TKO's
BDS 4" coils, KOR .75 rear spacers, Fox shocks, BDS adj LCA's, A-arm spacer, adj.track bar, quick disc. front links, extended rear links, dual SS, Addco rear sway bar.
CLUBSFIT is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome