4 wheel drive noise - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-01-2013, 01:43 PM Thread Starter
Destrow
Registered User
2003 WJ 
 
Join Date: Jun 2012
Location: Morenci
Posts: 56
4 wheel drive noise

Hey guys, I'm trying to figure out what's wrong with my jeep. I have an 03 laredo 4.0. Last year I put a 3" lift on it and new 32's. I'm getting a clicking noise in the front left side when in 4wd. It sounds like the 4wd is not engaged all the way. I have tried several times to engage and disengage it with no luck. Have tried all 4x4 settings with the same result. I kinda thought it might be the cv but I replaced them when I did the lift.

Has anyone else had an issue like this? Any input would be great!

Destrow is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome