2014 Grand Cherokee Audio Not Working - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-20-2017, 08:13 PM Thread Starter
Phillies2525
Registered User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 1
2014 Grand Cherokee Audio Not Working

Hi everyone, got the 2014 Summit last night. It's incredible, except for the fact the audio doesn't last more than 10 mins.

Everything works, there is simply no audio output for Bluetooth, radio, nothing. It's only getting worse as time goes on.

I read all the other threads which advised to remove and replace fuse 71, the amplifier fuse. It fixes the issue temporarily. Similarly with resetting UConnect.

Won't be able to take this in for a few days and I'm getting antsy. The sound is the best I've ever heard but I can't use it. Anyone have advice? Thanks

Phillies2525 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome