1195 error - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-29-2013, 11:07 PM Thread Starter
Registered User
ctwistedpair's Avatar
2002 WJ 
Join Date: May 2007
Location: Long Island NY
Posts: 82
Wj 1195 error

Hi All, I have been getting an 1195 error. O2 sensor heater. I changed entire exhaust system and both O2 sensors. A month later it happened again. Where do I go from here? Is it possibly a computer prob?
2002 wj 4.0

ctwistedpair is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 10-30-2013, 11:29 AM
Jeeples's Avatar
2000 WJ 
Join Date: Jul 2006
Location: forum/f310/
Posts: 6,565
What brand of O2 sensors did you use? The Bosch brand that most local parts stores carry don't have the best of reputation in WJ's.

His: '00 WJ 4.7 Limited- Some stuff

Hers: '03 WJ 4.7 Laredo- Some more stuff

Build Thread

Originally Posted by wjjeep19 View Post
It is what Jeeples has *PARTIALLY* stated.
Jeeples is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome