Nav went from green to black - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 12-04-2010, 07:32 AM Thread Starter
BREJOLAW
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: WINDHAM
Posts: 29
Nav went from green to black

The Nav used to show the land and roads on the screen in different colors. Now the land is in all black. I can still see everything but I would rather have it back to green. Also, where do I find the instructions for the nav system in the manual?

Any suggestions?


Last edited by BREJOLAW; 12-04-2010 at 08:03 AM.
BREJOLAW is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 12-04-2010, 07:53 AM
rlj
Registered User
 
rlj's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Atlanta
Posts: 473
I'll have to double check the correct sequence however I think if you press the "MENU" button, upper right, you then can adjust the color scheme and/or brightness by pressing another button........ if it's not a brightness issue you may have a bad unit.

2011 WK2 Overland
2007 JK Sahara Unlimited
2003 TJ X
rlj is offline  
post #3 of 5 Old 12-04-2010, 09:25 AM Thread Starter
BREJOLAW
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: WINDHAM
Posts: 29
Thank you rlj. Found it and it did the trick.
BREJOLAW is offline  
post #4 of 5 Old 12-04-2010, 09:51 AM
XjChris843
Registered User
1997 XJ Cherokee 
 
Join Date: Apr 2010
Location: the inlet
Posts: 112
even tough you found the problem. isn't that what happens when night mode is activated? i know my Nav unit (garmin or what ever brand) changes the colors of the land to black when night mode is activated

97' XJ sport 4.0 - 8 inches of lift - full rusty skids - arb rear aussie front - 4.56 gears - 35X10.50 Interco Super Swamper SSRs- 16'' Cragar Soft 8 rims - wilderness roof rack - rustys steering box brace - rustys roll bar - rustys short arm intake - hack n tap SYE - YJ NP231J - trans cooler - tons of other stuff
XjChris843 is offline  
post #5 of 5 Old 12-05-2010, 08:33 AM Thread Starter
BREJOLAW
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: WINDHAM
Posts: 29
That was the issue. It went to night mode somehow. I must have hit something.
BREJOLAW is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome